top of page

SCHEDULE

THURSDAY

(Updated 4/7)

Time
Description
1:00PM - 4:15PM
Committee arrival & set up
4:15PM - 5:00PM
Committee Dinner
5:00PM - 9:00PM
Family Fun Night (Ferrera/Florence 6-9PM)
6:00PM - 8:00PM
REGISTRATION

FRIDAY

Time
Description
Education
Education
Networking
Networking
7:00AM - 8:30AM
REGISTRATION
7:30AM - 8:30AM
Breakfast
8:30AM - 9:30AM
Opening ceremony and Matt Kinsey keynote
9:30AM - 9:45AM
15 Minute Break / REGISTRATION
9:45AM - 10:30AM
Concurrent Session 1
10:30AM - 10:45AM
15 Minute Break / REGISTRATION
10:45AM - 11:30AM
Concurrent Session 2
11:45AM - 12:45PM
Lunch and C&L Award
12:45PM - 1:00PM
15 Minute Break / REGISTRATION
1:00PM - 2:45PM
Business Meeting (virtual)
2:45PM - 3:00PM
15 Minute Break / REGISTRATION
3:00PM - 4:30PM
INTERNATIONAL SPEECH CONTEST
4:30PM - 4:45PM
15 Minute Break
4:45PM - 5:30PM
Concurrent Session 3
5:30PM - 6:00PM
30 Minute Break
6:00PM - 11:00PM
Dinner/Reception, announce winners, dancing, games (DJ 7:30PM - 11:00PM)

SATURDAY

Time
Description
Education
Education
Education
Networking
Networking
7:00AM - 8:30AM
REGISTRATION
7:30AM - 8:30AM
Breakfast
7:30AM - 8:30AM
Breakfast
8:30AM - 9:15AM
Concurrent Session 4
8:30AM - 9:15AM
Concurrent Session 4
9:15AM - 9:30AM
15 Minute Break / REGISTRATION
9:15AM - 9:30AM
15 Minute Break / REGISTRATION
9:30AM - 11:00AM
HUMOROUS SPEECH CONTEST
11:00AM - 11:45AM
Matt Kinsey General Session
11:00AM - 11:45AM
Matt Kinsey General Session
11:45AM - 12:00PM
Awards / Closing
bottom of page