SCHEDULE

THURSDAY

(Updated 4/7)

Time
Description
6:00 pm
Zoom Opens and Networking
6:30 pm
Opening Remarks/Melissa McGavick
7:00 pm
Candidate Showcase

FRIDAY

Time
Description
Education
Education
Networking
Networking
5:00 pm
Zoom Opens
Networking
Networking
6:00 pm
Opening Remarks
6:30 pm
Keynote with Melissa McGavick
6:50 pm
10 Minute Break
7:00 pm
Gameshow
7:50 pm
10 Minute Break
8:00 pm
11. How Toastmasters Can Boost Your Career - Charlie Monette/Randall Kincer
12. How to Earn a DTM - Stefanie Osterman
Networking - Are You a Dog or Cat Person?
Networking - What’s Your Best Travel Story?
8:50 pm
10 Minute Break
9:00 pm
21. Goal Setting for High Achievers - Ravi Tenneti
22. Vocal Delivery on Steroids - Jim Emery
Networking - Read Any Good Books Lately?
Networking - Seen Any Good Movies Lately?

SATURDAY

Time
Description
Education
Education
Education
Networking
Networking
8:00 am
Zoom Opens
Networking
Networking
8:30 am
31. Living a Life of No Regrets - Don Schulze
32. The 3 Most Important Areas of Your Life - Success Formula - Richard Martinez
33. Interviewing: It's a Two Way Street Marcie Littlejohn
Networking - What’s for breakfast?
Networking - Morning Glory or Night Owl?
9:20 am
10 MInute Break
9:30 am
Keynote by Melissa McGavick
10:20 am
10 Minute Break
10:30 am
41. Stop Telling Just ANY Story - Michael Davis
42. Boost Your Emotional Intelligence: Impact Your Life - Kay Fittes
43. Inclusion Benefits All - Shakeel Gaya
Networking - What Makes a Good Leader?
Networking - How Do We Spice Up Club Meetings?
11:30 am
Lunch Break
12:00 pm
Business Meeting
Networking
Networking
1:50 pm
10 Minute Break
2:00 pm
51. How to Navigate Your Way Towards a More Productive Year - Michael Pope
52. Reenergizing and Revitalizing Your Toastmasters Career - Bama Bryce T. Englin
Networking - Who Was Your Favorite Teacher?
Networking - Who’s the Best Singer Ever?
2:50 pm
10 Minute Break
3:00 pm
62. Brand, Create, Share, and Prepare. Our Journaling Journeys - Francisco José Palacio
63. The 3 Most Important Areas of Your Life - Success Formula - Richard Martinez
Networking - Is it 5:00 Yet?
Networking - Best Speech You Ever Heard?
4:00 pm
Break/Contest Briefings
4:30 pm
Tabletopics Contest
5:30 pm
Dinner Break/Contest Briefings
Networking - How to Create a Successful Division Team
6:30 pm
International Speech contest
7:50 pm
10 Minute Break
8:00 pm
Announcement of Contest Winners
8:30 pm
Closing Remarks
9:00 pm
Networking - What’s Your Take-away?
Networking - Best Conference Story Ever?